2022 m. spalio 22 d., šeštadienis

Didžiosios vakarų valstybės visada išduoda .......

  "Šiandien, spalio 22 dieną, rusistai įvykdė dar vieną raketų ataką prieš Ukrainos vakarinių regionų magistralinių tinklų energetinius objektus. Žalos mastas yra panašus arba gali viršyti spalio 10–12 d. išpuolio pasekmes" - pranešė Ukrenergo."

  Ukrenergo informacija, energijos tiekimo apribojimai  yra taikomi  Kijevo, Černigovo, Čerkasų, Žytomyro, Sumų, Charkovo, Poltavos, Dniepropetrovsko, Zaporožės ir Kirovogrado regionuose.

O prieš porą dienų buvo  pranešta, kad Ukrainos  30-40   [pocentų elektros tiekimo ūkio yra sunaikinta. 

Tai kokia gi dabar padėtis  artėjant žiemai ......

Įdomu, kaip jaustųsi mūsų liaudis tokioje situacijoje  ???

O kaipgi jaučiasi Vakarai, jau prieš du mėnesius žinoję apie iš Irano Rusijos gautus dronus, gerai suprasdami kas laukia Ukrainos??

Ogi nieko, kas liečia vis žadamą Ukrainos oro gynybą.

Mano nuomone Vakarai tik  džiaugiasi Ukrainos ūkio griovimu, nes tikisi, kad pastaroji bus pagaliu  priremta pradėti derybas.

Ir, ar sudaryti taiką atsisakant aneksuotų teritorijų, ar paliaubas panašiai, kaip Gruzijoje - pasižadant  jų jėga neatsiimti.

 

O kaip sakė vienas Azerbaidžano žurnalistas - anglosaksai visada išduoda ...

Mano nuomone sąvoką "anglosaksai" reiktų išplėsti -  Didžiosios vakarų valstybės visada išduoda.

Tai ir Budapešto memorandumas, ir Obamos patarimas nesipriešinti Krymo okupacijai, ir Afganistanas, ir Sirijos kurdų išdavimas, ir   pagalba Rusijai kraujuje paskandinant  Ičkeriją ( ~300 000 nužudytų..) , ir Minsko susitarimas, ir  t.t.

(Pažymėtina, kad prieš kokį mėnesį per TV buvo  rodomas amerikiečių  detektyvas, kur nuskambėjo tokia frazė -"Tai čečėnų teroristai, tai baisūs žmonės ...") 

Na o lietuviams tikrai  verta prisiminti, kaip jos po karo žadėjo tuoj, tuoj, mus išvaduoti . ir kiek tai atsiėjo........ taip, kaip dabar žada, kad NATO mus apgins ...

Taip, kaip  sakoma - Viltis yra durnių motina ....

 

***************************** 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą