2021 m. rugpjūčio 3 d., antradienis

Kam juokinga, o kam liūdna ...

 

Mūsų valdžiai aktyviai prašant sankcijų Baltarusijai ir nepripažįstant jos valdžios teisėta, pastaroji nutraukė redmisijos sutartį ir Lietuvą užplūdo migrantų bangos.

Jeigu mūsų valdžiukė dėl vienokių ar kitokių priežasčių to nenumatė, tai ją paprotinti turėjo Strateginių tyrimų ir analizės centras, kurio funkcijos:

Išorės aplinkos pokyčių ir jų įtakos užsienio, saugumo ir gynybos politikai analizė ir pasiūlymų dėl regioninį ir transatlantinį saugumą stiprinančių priemonių nacionalinį saugumą užtikrinančioms institucijoms teikimas.

 

Šis Centras , taip pat savo vertinimus užsienio, saugumo ir gynybos klausimais turėjo skelbti viešai.

Deja šio Centro surasti mums nepavyko, o informacijos šaltinis Vyriausybės kanceliarijoje mus informavo, kad šis Centras dar yra steigiamas ............

Tokiu būdu, sumoje vadovaujantis sveiko proto logika, darytina išvada, kad šio Centro nėra  ...

Taigi ir yra kaip yra:

Vidaus reikalų ministrės veidas greit gali pavirsti mumija .......

Premjerei niekaip į galvą nesugeba prasibelsti mintis, kad pasieniečiai turi dirbti savo darbą, o migrantų koncentracijos stovyklomis turi užsiimti atitinkama tarnyba.

Užtat į prezidento ir gynybos ministro galvas sugebėjo prasibelsti mintis pasinaudoti Davido Trockio  kūrinio    liūdnai pagarsėjusios „Darbo armijos“ patirtimi: Kariuomenė jau virto sovietinių laikų „stroibatu“, o prezidentas siūlo verslui juo tapti.

Kaip sakoma, būtų juokinga, jeigu nebūtų liūdna ...

Na o kad Putinas tikrai patenkintas savo įtakos agentų ir naudingų idiotų darbu ir juokiasi, tai kas paneigs.

 

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą