2019 m. vasario 19 d., antradienis

Kaip „nuo durų iki durų“ bus mulkinami rinkėjai ...



Pastaruoju metu jaučiame žmonių norą kalbėtis gyvai, susitikti akis į akį, todėl pradėjome dar aktyviau bendrauti su gyventojais jiems priimtinesniais būdais – tiesiogiai bendruomenėse ar su būriu savanorių einant nuo durų prie durų, klausiant ir įsiklausant, kokiais rūpesčiais žmonės gyvena. 

 Nors šie lūkesčiai yra natūralūs, teisingi ir suprantami.

Žmonės nori turėti kokybiškas komunalines, socialines ir sveikatos paslaugas savo mieste ar miestelyje, kokybišką vaikų švietimą, už kurį nereikėtų papildomai mokėti iš savo kišenės, patogias susisiekimo paslaugas.

Todėl esame pasiryžę pasiekti, kad toks žmonių lūkestis dėl valstybės ir savivaldybės institucijų suteikiamų paslaugų būtų tinkamai išpildytas visoje Lietuvoje.

Esame įsitikinę, kad sąžiningai ir profesionaliai dirbdami, galime tai pasiekti“,


 – pažymėjo TS-LKD pirmininkas G. Landsbergis.


Gerai, kad  konservatorių vadovas supranta, kad žmonės nori turėti kokybiškas komunalines paslaugas.

    O ar žmonės nori mokėti už paslaugą, kurios negauna, ponas Gabrielius  nutyli, nors   Buitinių vartotojų sąjungos   yra gerai informuotas, kad šalyje klesti Valstybinis reketas ( neteikiamos centralizuotai paruošto karšto vandens tiekimo paslaugos mokesčio prievartavimas), kurio „tėvas“ yra tuometinis konservatorius energetikos ministras Arvydas Sekmokas.

O šio Valstybinio reketo dėka  vien Vilniaus šilumos vartotojai kasmet   apvagiami ~ 3 milijonų eurų sumai, ką ponas Gabrielius irgi žino.

  Tokiu būdu vasario 17 d. Lazdijų ir Alytaus rajonus lankys TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis, į Kaišiadoris vyks parlamentaras Laurynas Kasčiūnas.
Šakiuose „nuo durų iki durų“ eis Seimo narė Irena Haase, Utenoje– Seimo švietimo ir mokslo komiteto narys Edmundas Pupinis, Seimo Ekonomikos komiteto narys Andrius Kupčinskas lankysis Jurbarke ir Veliuonoje.
 TS-LKD pirmininko pavaduotoja Radvilė Morkūnaitė Mikulėnienė – Kazlų Rūdoje, Seimo Kaimo reikalų komiteto narys Kazys Starkevičius – Jurbarke, kandidatė į Prezidentus Ingrida Šimonytė – vyks  į Šilutę.

     Sekmadienį, taip pat „nuo durų iki durų“ su savanoriais keliaus regionų lyderiai. Klaipėdos r. – kandidatė į meres Rasa Petrauskienė, Raseiniuose – kandidatas į merus Andrius Bautronis, Tauragėje –  kandidatė į meres Giedrė Stulginskienė, Varėnoje – kandidatas į merus Giedrius Samulevičius, Ukmergėje – kandidatė į meres Agnė Balčiūnienė, Marijampolėje –  kandidatas į merus Kostas Jankauskas.

   Savaime suprantama, kad apie Valstybinį reketą, jo pasekmių šalinimą  kalba šiose kelionėse  neis.

O kur jau ten atsiprašymas, ir pavogtų lėšų grąžinimas      ..................

Tokiu būdu, vadovaujantis sveiko proto logika, ir kas tai paneigs, vyks ne kas kitas, kaip rinkėjų mulkinimas.

,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą