2018 m. vasario 8 d., ketvirtadienis

Energetikos ministras sumoje paliko gerą įspūdį ...


Š. m. vasario 6 dieną nepriklausomą energetikos ekspertą Rimantą Zabarauską ir Buitinių vartotojų sąjungos prezidentą Antaną Miškinį priėmė Energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.

Priėmimo tema: „Valstybinis reketas“ ir viceministro V. Mackevičiaus totalinis neveikimas.

Ministras dėmesingai ir supratingai išklausė pateiktas problemas ir, atsižvelgdamas į R. Zabarausko pastebėjimus, kad iš ministerijos pusės nėra jokio dialogo, pažadėjo mėnesio bėgyje surengti diskusiją „Valstybinio reketo“ ir kitomis, šilumos vartotojams aktualiomis, temomis.

Buitinių vartotojų sąjungos prezidentas pasidžiaugė tokiu ministro dėmesiu, vienkart pastebėdamas, kad ministerijos Šilumos ūkio ir energijos efektyvumo skyriui kažkodėl tai vadovauja ne energetikos, o teisinės krypties specialistė ..., atėjusi iš Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos su atitinkama energetikos "kompetencija" ... su nuostata, kad „Valstybinis reketas“ yra teisėtas .....

Matyt todėl pokalbio metu jautėsi, kad ministrui, jam rengiantis priėmimui, buvo bandoma suteikti klaidingą informaciją.

   Tačiau sumoje ministras paliko gerą įspūdį, kas tiekia vilčių, kad, kaip sakoma, reikalai turėtų pajudėti iš mirties taško. 

.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą