2017 m. liepos 6 d., ketvirtadienis

Naujas konservatorių valdomas Vilniaus šilumos tiekėjas ižūliai meluoja ir nori užvaldyti Lietuvos šilumos tiekėjų asociaciją ....


„Vilniaus šilumos tinklai“ ketina stabdyti narystę Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijoje


Šilumos ir karšto vandens paslaugas Vilniaus miesto gyventojams tiekianti AB „Vilniaus šilumos tinklai“ (VŠT) svarsto galimybę stabdyti narystę Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijoje (LŠTA). 
Tokio sprendimo ketinama imtis nesulaukus aktyvesnių asociacijos veiksmų ir spartesnio svarbių sprendimų įgyvendinimo.
„Matome, kad šilumos ūkyje yra daug spręstinų klausimų, tad norisi didesnio proveržio, aktyvesnių asociacijos veiksmų ir pokyčių. 
Kadangi „Vilniaus šilumos tinklai“ neturi atstovo asociacijos Taryboje, bendrovės galimybės inicijuoti pokyčius yra labai ribotos, o dabartinė asociacijos padėtis ir veikla, mūsų akimis, tikrai yra tobulintina“, – sako VŠT generalinis direktorius Mantas Burokas.
Birželio pradžioje vykusiame LŠTA Tarybos posėdyje buvo diskutuojama apie aktyvesnį VŠT įsitraukimą į asociacijos veiklą ir galimybes peržiūrėti Tarybos narių sudėtį. 
Taip pat pažymėta, kad dabartinis Tarybos pirmininkas, kuriuo buvo išrinktas UAB „Vilniaus energija“ atstovas, šiuo metu neatitinka skyrimo sąlygų, nes nuo šių metų kovo 29 d. „Vilniaus energija“ neturi licencijos šilumos ir karšto vandens tiekimo veiklos vykdymui. 
Posėdyje buvo sutarta artimiausiu metu operatyviai svarstyti klausimus dėl Tarybos nario perrinkimo ir inicijuoti visuotinį LŠTA narių susirinkimą, tačiau iki birželio pabaigos jokių veiksmų nebuvo imtasi.
„Kreipėmės į asociaciją su pakartotiniu prašymu imtis veiksmų ir įgyvendinti birželio pradžioje priimtus Tarybos sprendimus, tačiau, jei nesulauksime reakcijos, nebematome prasmės toliau būti asociacijos nare“, – sako M. Burokas.
Lietuvos šilumos tiekėjų asociacija veikia nuo 1998 m. 
Tai savanoriška šilumos tiekimo įmonių, organizacijų ir kitų asocijuotų energetikos struktūrų bei šilumos tiekimo srityje veikiančių atskirų subjektų interesus atstovauti turinti organizacija. VŠT asociacijos nare tapo 1998 m.
Centrinio šildymo ir karšto vandens tiekimo paslaugas Vilniaus gyventojams ir įmonėms VŠT vėl teikia nuo šių metų kovo 30 d., pasibaigus šilumos ūkio nuomos sutarčiai, pagal kurią pastaruosius 15 metų šią veiklą vykdė UAB „Vilniaus energija“.
-----------------------------------------------------------------
Akivaizdu ir nepaneigiama:
  • Karšto vandens tiekimo veikla nelicencijuojama.
  • Vilniaus šilumos tinklai karšto vandens tiekimo veiklos nevyko ir neturi galimybių ją vykdyti.

Taigi konservatorių valdomas Vilniaus šilumos tiekėjas įžūliai meluoja ir  yra "Valstybinio reketo" dalyvis, gaunantis iš to pelną.
Štai taip realizuojamos natūroje konservatorių deklaruojamos "krikščioniskos vertybės" ....
Na o konservatorių noras užvaldyti nepriklausomą  LŠTA yra visiškai suprantamas, nes jų  prigimtinis  tikslas yra ne kurti, o griauti .....

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą