2013 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

Valdžios nepadorumo įrodymas .....



                   BUITINIŲ    VARTOTOJŲ    SĄJUNGA


                     Nepriklausoma, todėl valdžios neremiama,  visuomeninė organizacija
             Visuomenės informavimo priemonės valdytoja
                               8-686-65887,8-5-2764865,



  Šiandien į Vilnių atvyksta Rusijos dujų koncerno „Gazprom“ valdybos pirmininkas Aleksejus Mileris, kuris susitiks  su ministru pirmininku Algirdu Butkevičiumi.

   „Lietuvos žinios“  rašo, kad,  jos turima informacija,  rinkos analitikai ir dujų importuotojai   iš šio susitikimo nesitiki reikšmingų   gamtinių dujų kainos pokyčių.

 Betgi kol vyks derybos, jau šiuo metu gamtinių dujų tiekėjas SKY ENERGY tiekia dujas visų grupių buitiniams vartotojams, esantiems AB „Lietuvos dujos“ skirstymo licencijoje apibrėžtoje teritorijoje,  2 ct/m3 mažesne kaina plius nereikia mokėti pastovios tarifo dalies  (http://www.dujos24.lt/).


  2012 m. rugsėjo 14 d. Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija bendrovei SKY ENERGY išdavė gamtinių dujų tiekimo licenciją, o šių metų gegužės 30 d. patvirtino SKY ENERGY gamtinių dujų tarifus buitiniams vartotojams, įsigaliosiančius nuo 2013 m. liepos 1 d.

 Licencija yra, dujų kainos mažesnės, betgi ar apie tai žino buitiniai dujų vartotojai ???
  Kaip sakoma, vargu bau .....

  Betgi Konstitucija nustato - VALSTYBĖ GINA VARTOTOJO INTERESUS  !!!!

  Taigi   ar ne valdžios pareiga informuoti buitinius gamtinių dujų vartotojus apie sumažėjusias gamtinių dujų pirkimo kainas ???

  Kur jau ten ....

  Tokia jau mūsų ES bantustane  susiklostė tradicija, kad mažinti energijos kainas gali tik Jos Kilnybė  konkurencijoje su Premjeru ......

  Todėl kas paneigs, kad SKY ENRGY, kaip kad Vilniaus energijos,  ateityje laukia rimti nemalonumai.

   Nebent ji turėtų itin, itin „kietą stogą“ ...

 Normalioje šalyje, kur valdžia rūpinasi ne tik savimi, bet ir  žmonėmis, visi gamtinių dujų vartotojai gautų informaciją apie galimybę pirkti dujas mažesnėmis kainomis.

 Žiniasklaidos priemonės, irgi prie to prisidėtų........ jeigu padorumas joms būtų prieinamas...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą