2016 m. lapkričio 10 d., ketvirtadienis

Neverkite broliai ir sesės ........................

Policija.lt pranešė, kad Klaipėdos kriminalistai išaiškino organizuotą grupę, kurios nariai  narkotines medžiagas platino dideliais kiekiais.

Pas vieną sulaikytąjį bute aptikti  dideli narkotinės medžiagos - heroino kiekiai.

Savaime suprantama,kad KAŽKAS  taikokiu tai  būdu, iš kažkur tai  ją  atgabeno į Lietuvą.

Lygiai taip pat policija suranda samagono fabrikėlį ir jį sunaikina.

Savaime suprantama, kad kad KAŽKAS tai šį fabrikėlį aprūpino tonomis cukraus, dešimtimis kilogramų mielių,   sumontavo fabrikėlio įrenginius, organizavo šimtus litrų samagono realizavimą.

Savaime suprantama, kad tas KAŽKAS taip ir lieka KAŽKAS .....

Savaime suprantama, kad policija galėtų TĄ KAŽKĄ  nustatyti ir imtis atitinkamų priemonių.

Tačiau, savaime suprantama, ji to padaryti negali.

Kodėl ??

Todėl, kad jai  valdžia  neleidžia to  padaryti.

O kodėl ji to neleidžia ??

Ogi todėl, kad liaudis iš jos to nereikalauja.

O kuo gi užsiima ta liaudis ??

Ji stebi JAV prezidento rinkimus,  nuoširdžiai palaiko politinę "šalavą" H. Klinton, ir verkia laimėjus D.Trampui....

Betgi užsienyje yra tokia nuomone, kad D. Trampą išrinko ..... liaudis.....

Todėl liaudis  tikrai gali nustoti verkti, nes KAŽKAS tai iš D. Trampo aplinkos paskambino laikinam Premjerui ir patikino, kad JAV" nepaliks Lietuvos" .....

Ir vėl KAŽKAS ir "vėl nepaliks Lietuvos" ...

Tiktai klausimas kaip ta JAV  "nepaliks Lietuvos" ?

Kaip po karo, kada žadėjo tuoj, tuoj išvaduoti??

Ar kaip nepaliko  Ukrainos, kuriai "užtikrino pažadėtą  jos sienų neliečiamybę"" patariant jai nesipriešinti ginklu, kada Rusijos spectarnybos užiminėjo Krymą ????

Savaime suprantama, kad tokie klausimai liaudžiai negali kilti, kitaip ji nebūtų liaudis.

Todėl ir stovi Vilniaus centre liaudies rašytojas "cukrinis avinėlis", visa savo išvaizda sakydamas  - "Neverkite broliai ir sesės, jus priglaus jei ne motina Rusija, tai motina JAV   ...."

Ir liaudis, savaime suprantama, tuo  tiki ...... nes liaudis yra liaudis ....


****************************************
Klaipėdos kriminalistai užkirto kelią narkotikų kontrabandai į Vokietiją (video)
2016-11-10
Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (VPK KPONTV) pareigūnai išaiškino organizuotą grupę, kurios nariai platino narkotines medžiagas dideliais kiekiais bei rengėsi gabenti jas į Vokietiją.

Tyrėjai nustatė, kad organizuotos nusikalstamos grupės veiklą koordinavo pataisos namuose 8 metų laisvės atėmimo bausmę už narkotikų platinimą atliekantis klaipėdietis. Jis yra gerai žinomas uostamiesčio teisėsaugininkams. Anksčiau 3 kartus teistas ir Lietuvoje veikusioms nusikalstamoms grupuotėms priklausęs asmuo nenutraukė savo nusikalstamos veikos ir pataisos namuose toliau rengė bei vykdė nusikaltimus.

Įtariama, kad jam talkino du laisvėje buvę, taip pat ne kartą teisti bendrininkai. Gauta duomenų, kad organizuota grupė ne tik platino narkotikus, bet ir planavo juos gabenti į Vokietiją. Kaip kvaišalų kurjerį įtariamieji rengėsi panaudoti Pakruojo rajone gimusią ir Vokietijoje gyvenusią moterį, kuri specialiai atvyko iš užsienio ir apsigyveno Kaune.

Įtariamieji buvo sulaikyti 2016 m. rugpjūčio mėn. bendradarbiaujant su Kauno apskrities VPK pareigūnais. Sulaikymo metu moteris aktyviai pasipriešino teisėsaugininkams ir pabandė praryti narkotikus. Pareigūnams pavyko išplėšti iš įtariamosios dantų vieną maišelį su narkotine medžiaga - kokainu. Moteris buvo skubiai nugabenta į medicinos įstaigą, kur po Klaipėdos miesto apylinkės teismo operatyviai priimtos nutarties medikamentais pagreitinus jos skrandžio išsituštinimą buvo paimtas dar vienas maišelis su narkotine medžiaga - heroinu.

Narkotikus iš Klaipėdos į Kauną atgabenęs ir kurjerei juos perdavęs klaipėdietis buvo sulaikytas netoli įvykio vietos. Kitas organizuotos grupės narys sulaikytas Klaipėdoje, jo bute aptikti, įtariama, dideli narkotinės medžiagos - heroino kiekiai.

Įtariamieji buvo uždaryti į Klaipėdos apskrities VPK areštinę, jiems paskirta kardomoji priemonė - suėmimas. Organizuotos grupės lyderiui kardomoji priemonė nepaskirta. Jis atlieka dar 2012 metais jam paskirtą laisvės atėmimo bausmę. Rudenį jam buvo pareikštas įtarimas dėl nusikalstamų veikų organizavimo.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate narkotikų kurjerės atžvilgiu pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnams. Ikiteisminis tyrimas vieno įtariamojo atžvilgiu bus nutrauktas, nes po suėmimo paskyrimo jis areštinėje nusižudė.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų kontrabandą baudžiama laisvės atėmimu nuo 3 iki 10 metų.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 15 metų.
**************************** 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą