2014 m. sausio 16 d., ketvirtadienis

Kodėl vyksta „Žmonių protų žagintojų orgiją“........................







  Po Tomaševskio tradicinės  antilietuviškos akcijos europarlamente žiniasklaidos priemonėse pasirodė straipsniai, liaupsinantys Grybauskaitę, kaip ji šauniai „davė atkirtį“, žiebė“  pastarajam.

Kad Tomaševskiui visa tai, kaip sakoma, kaip nuo žąsies vanduo, aiškinti neverta.

 Verta tiktai pasvarstyti, kaip gi ši, akivaizdžiai Lietuvos valstybei priešiška, jėga atsidūrė Seime, kodėl ji nustūmė nuo politinės arenos pilietiškai nusiteikusias Lietuvos lenkų politines jėgas.

 Tai atsitiko ne be tuometinės  Lietuvos demokratinės darbo partijos, vėliau aneksavusios Socialdemokratų partiją, paramos, ...........

 Verta pasvarstyti, ir kaip gi Lietuvos valstybei priešiška partija atsidūrė šioje  valdančiojoje koalicijoje

Ir vėlgi ne be socialdemokratų pakvietimo.

Vertinant tai, kad D.Grybauskaitė formavo Vyriausybės sudėtį, vadovaujantis sveiko proto logika, ir blaiviu esamos situacijos vertinimu, darytina išvada, kad LLR pateko į koaliciją nebe jos pastangų.

Vertinant tai, kad  Prezidentė D.Grybauskaitė yra konservatorių „tėvuko“ projektas, darytina išvada, kad ir ši  partija prisidėjo prie LLRA patekimo į valdančiąją koaliciją.

 O kaip kitaip, jeigu ne tyčine provokacija galima pavadinti pastarojo pasisakymą Seime, suteikusį progą LLRA pasišalinti iš ją „kankinančio“ renginio.

Nes kažkaip tai nesimato, kad „tėvukas“ bent kiek tiek šalyje, tiek europarlamente gintų lietuvių teises Vilnijos krašte, kurie jie yra paversti tautine mažuma.

Galėtų gi jis paviešinti istorinę tiesą, kad Vilnijos krašte daugumą lenkiškai kalbančių sudaro prievarta nutautinti, ar nutautėję lietuviai, kad prieškaryje Vilnijos krašte buvo vykdoma žiauri antilietuvišką, nutautinimo  politika, visų pirma per bažnyčią ...

Galėtų, bet gi kad ko nėra, tai jau ir nėra, o kas yra, tai yra ....

Vertinant sumų sumoje esamą situaciją, darytina išvada, kad Lietuvos politinio teatro spektaklius stato itin talentingas  režisierius, o partijos yra tik šių spektaklių aktoriai.

O jeigu kuri partija, ar politikas  atsisako būti šių spektaklių aktoriumi, tai  nedelsiant patenka tarp  gerai užmaskuoto „velnių ir raganų malūno“ girnų  ....., arba jam paskelbiama žiniasklaidos priemonių blokada ...

Geras klausimas, o kaip gi pavadinti žiniasklaidos priemonėse varomą liaudies mulkinio kompaniją ???

Jos pavadinimą  pasiūlė žurnalistas Andrius Užkalnis savo straipsnyje www.lrytas.lt .

Taigi, pasak žurnalisto,  vyksta   žmonių protų žaginimo orgija.

Tikrai verta padėkoti  žurnalistui už  taiklų pavadinimą, tačiau, sprendžiant pagal jo straipsnio turinį, kas paneigs, kad ir  jis   pats yra tos pačios orgijos dalyvis....

Kaip galima suprasti, žurnalistas yra euro įvedimo šalininkas.

Tai štai politinis aktorius A.Butkevičius pažadėjo atsistatydinti, jeigu euras nebus įvestas.

Gerai, tarkime jis bus įvestas, o kas iš esmės dėl to pasikeis ???

Gal A. Butkevičius gali pažadėti, kad tada tie 3-5 milijardai iš viešųjų pirkimų nebebus pavagiami, gal šešėlinė   ekonomika bus ne 30 o bent jau 25 procentai, gal bent kiek žymiau sumažės korupcija, liberazmas, kosmopolitizmas, gal mažiau iš vakarų bus importuojama moralinės degradacijos kvaišalų ... ???

 Kurgi ne ......

  Tiktai išnyks dar vienas valstybingumo požymis, bus padarytas dar vienas žingsnis link asimiliacijos į moralinio blogio pritvinkusią imperiją.

Akivaizdu, kad visa tai yra naudinga,  mūsų Tautos ir Valstybės priešams, tiek  iš rytų, tiek  iš vakarų.

     Šioje vietoje, abu labu sutaria be problemų- nereikalinga nepriklausoma Lietuva, per stebuklą atgimusi 1918 metais pirmą kartą, ir dabar antrą kartą,  ir tiems, ir aniems.

Štai todėl    ir vyksta  „Žmonių protų žagintojų orgija“........................ 


.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą